syskonkärlek

jag älskar dig glöm aldrig det!


kärlek.

Jag glömde skriva igår när vi kom hem, men det hände så mycket! det var iallafall jätte mysigt hos hans pappa, god mat och mycket prat. vi stannade där kanske i 2 timmar och sedan skulle vi träffa en kompis med det blev inte av, så vi gick hem, och satte på en film och svullade godis, chips, cola, hur mysigt som helst.

Jag gick just upp ur sängen och älsklingen står i duschen. vi har 9 månader idag, det är underbart! det känns som att kärleken övervinner allt. Det var en på miljonen att vi träffades överhuvudtaget, det var tack vare min bästevän Lisa och marcus kompis. Det är jag överlycklig för, jag mådde inte så bra då men nu känner jag att jag aldrig mått bättre nu. jag trodde aldrig att det skulle bli vi eftersom att han bor i Norrtälje och jag i Älvsjö, men det visades sig att det blev bättre än aldrig förr. jag är kär och lycklig och det ska alla veta.

jag kommer alltid att stödja dig, geonom allt det lovar jag dig, jag älskar dig av hela mitt hjärta.. och jag kommer att finnas till oavsett vad som händer. glöm aldrig det. vi ses snart!
Ps. om du eller ni läser det här så vet du vad det handlar om.
Jag skriver mer under dagen.

/ Louise


nystartad

Jag sitter just nu och tänker på vad jag ska skriva om, det finns så mycket att välja på. men jag kan ju börja berätta vad jag gör.
just nu sitter och jag väntar på att min älskling ska komma hem, han är i stan och jobbar lite. jag sitter här i min ensamhet och bara tänker, det händer så mycket just nu och speciellt sånt som man absolut inte är beredd på ska hända. Många tankar sprider sig i huvudet, så många att man blir helt såsig ;) .. men det är som sagt bara att bita ihop, det är samma för alla just nu.
Det är sista veckan för mig i skolan, den här veckan som kommer så det gäller att hinna med allting som ska vara klart tills dess. efter nästa vecka är jag ledig , jag ska åka upp till Kiruna och gratta min mormor som fyller 90 år. sen så flyger familjen hem en vecka senare, på söndagen. sen slutar jag skolan på tisdagen, det ska bli riktigt skönt med sommarlov måste jag säga. Det är mycket som händer i sommar.
Nog om det nu.
Ikväll ska vi hem till marcus pappa och äta god mat, det ska bli trevligt tycker jag! sen efter det så vet jag inte vad som händer, så jag hoppas att han planerat någonting mysigt :)
Jag tänkte hoppa in i duschen nu så jag uppdaterar lite senare ikväll, och berättar hur kvällen varit.


/ Louise

RSS 2.0