söndag, helt slut!



Matchen gick jätte bra, VI VANN! :) middag var jätte god med underbart sällskap.. Imorgon blir det nog att plugga järnet, men först till stan och fixa lite grejer efter skolan eftersom att jag slutar halv 12..
Huuuuuuuuuuur bra som helst! :')
Puss & kram <3

PS. Jeanina jag älskar dig!


match



Just nu sitter jag och taggar inför matchen ikväll, sen efter blir det som sagt middag hos bästaste Jeanina m. familj! skriver med ikväll när vi vet hur det slutat, *Bra förhoppningsvis* ..
Puss på er! <3


lugn lördag



Ikväll har det varit lugnt, åkte till upplandsväsby och hade filmkväll med vänner, jätte trevligt! Nu blir det till att tagga inför morgondagens match mot rosersberg, efter det så blir det middag med min familj och min underbara kusin jeaninas familj! :)  Skriver imorgon under dagen, Godnatt!
Pusspuss <3


äntligeeen fredag


Adam Rachidi, Josefine Blomberg, Daniel Vilches
Tre underbara vänner!

Sitter i väntan på fredagens sista lektion, organisation och ledarskap! sen blir det nog bara hem och ta det lugnt, jeanina kanske skulle komma över sen får vi se vad kvällen bjuder på!
Puss och Kram <3


härligt



kom nyss hem ifrån träningen, ska duscha och äta.. Sen blir det nog att titta på en film och göra så lite som möjligt, soft! Imorgon är det äntligen freeeedat, jipppii :'D
PussPuss <3


usch, sluta nu!? -_-



Ge mig sommar nu, orkar inte se och känna de här kalla vinter dagarna, det kommer bara mer och mer snö!? Det räcker nu, våren är mer än välkommen hit..

54 dagar kvar tills den 22 mars, då blir man 18 år, läntrar enormt!


jag tycker, tänker.. detta kom jag fram till!

Att beskriva kärlek är nästan omöjligt. Känslan och upplevelsen av kärlek är olika för olika personer och kan variera från var gång man blir kär. Här följer några meningar om kärlek.

  • Kärlek är en fantastisk känsla.
  • Kärlek är lojal.
  • Kärlek är att vilja det bästa för en annan person.
  • Kärlek är kompromissande och fungerar så att båda kan dra fördel av saker.
  • Kärlek är att finna är att finna gemensamma grunder.
  • Kärlek är att vara tillsammans och göra tillvaron till en trevlig plats att vara på.
  • Kärlek är osjälvisk.
  • Kärlek är att bry sig om en annan persons emotionella behov och känslor.
  • Kärlek lämnar ingen oberörd.
  • Kärleken är trogen vad det än kostar.
  • Kärleken är tålmodig, god och hänsynsfull, aldrig misstänksam eller avundsjuk.
  • Kärleken kräver inte att få sin egen vilja fram.
  • Kärleken övervinner allt.
  • Kärleken är blind.

Rent fysiskt så sätts kemiska processer igång i kroppen när vi blir kära. Detta förklarar känslan av rus och glädje. Men kärlek är så mycket mer. Det handlar om förväntningar, längtan, förhoppningar och drömmar. Redan när vi är små läser de vuxna sagor för oss om evig och sann kärlek. Vi leker mamma, pappa, barn och härmar de vuxnas kärleksbeteenden.


miss you girl.



Hun, i really miss you! alla minnen vi har med varandra är helt underbara.. vi måste komma igen nu och träffas och snacka av oss lite, har glidit isär och det lovade vi inte varandra, lovade att alltid hålla ihop.. Bäste vän idag imorgon föralltid som sagt och det står jag fast vid! Jag älskar dig Lisa, obeskrivligt mycket! <333


pjuuuu!!



Helt underbara människor, saknar er massor! Kul hade vi den kvällen, det vart lite av allt möjligt om man säger så, stripp"show", lite för mycket etc men vi hade som sagt jävligt roligt och det är huvudsaken! Tack för allt, hoppas ni har det bäst allihopa!!
Pusspuss


Onsdag



Sitter på Idrott och hälsa lektion, skriver om egonomi nu är det snart lunch och i eftermiddag har vi Matematik B.. Super dag, *suck*..  Trött i hela kroppen, vet inet vad det är, bara jag inte håller på att bli sjuk :( ..
Puss på er <3


trött ikväll



Träningen vart inställd idag fick jag veta när jag redan tagit mig till hallen, så la mig i sängen och degade när jag kom hem, ska snart åka ut och övningsköra, känns toppen! :D puss och kram


skumbanan



Sitter på svenska lektion och skriver om läkerol tabletten haha, "jätte intressant" sen i eftermiddag blir det UF, praktisk marknadsföring.. efter skolan har jag träning så jag nås på mobilen!
Puss och kram! <3


övningsköra



Det är snart dags för körkort, så det blir för mig och mamma att köra ut och öva massor nu till slutet! 
Ska iväg nu en stund, så jag blir borta någon timme/timmar. men jag skriver när jag kommer hem och berättar hur det gick, (a) .. Puss och kram!


måndag



Ligger hemma i soffan och pluggar gärnet, har svenska "prov" imorgon på upplysningen.. mycket att förstå och lära in men det är bara att stå i, pluggar även Engelska, filmkunskap, praktisk marknadsföring! *suck*.. skriver lite senare :)
puss på er <3


jaaaaaaaa



Så jävla bra jobbat idag tjejer.. vann mot dom obesegrade serieledarna, känns helt underbart! nu blir det till att duscha och sova, skola imorgon börjar halv 9..
Puss och kram! <3


älska glömma förlåta




http://www.youtube.com/watch?v=w6VCQekjAls&feature=related


söndag



Bion igår var mysig med allihopa, men den sög! haha, :) Ikväll är det match kl 20:45 mot lidingö, vi hoppas på det allra bästa!
skriver mer sen, pusspuss! <3


godmorgon



Godmorgon alla glada, jag vaknade nyss ska duscha och plocka undan lite av mina kläder sen blir det till att fixa sig. senare kommer Jeanina hem till mig sen runt halv 9 ikväll ska vi åka in och hämta ut våra biobiljetter till Instängd 2 som börjar halv 10.
Puss på er <3


godnatt



Tänkte nog gå och lägga mig nu så jag ville bara säga godnatt!
Ps. ge mig sommar, vill bli brun!
Puss på er sötnosar <3


snart hem.

älskade att ringa dig varje kväll!

Ska snart bege mig hemåt, nås på mobilen!

Puss <3


myskväll!

Jag är nu i Märsta och har myskväll med min älskade kusin jeanina! vi har precis ätit en god middag och härlig kall glass, mumsfillibabba!.. nu ska vi ta det lugnt och se vad vi ska hitta på, någon som vill hitta på någonting så är det bara att höra av er! ha de bäst så länge, puss <3

snart slut! :)



Snart är fredagen slut, vi har organisation och ledarskap. då blir det hem och se vad som händer och sker..
Sköööönt! :) 


Seg fredag


är vad vi har nu på morgonen, lite segt en fredag! Håller på med diskutioner och frågor och det är inte riktigt min starka sida! -_-,
slutar halv 4 idag och det är kanske inte heller är så kul en fredag som denna..
Engelska på morgonen & Organisation och ledarskap på eftermiddage, *suck*!
puss på er !


vad ska man göra?



Hata är ett lättare ord för att man fortfarande älskar så är det bara, oavsett vad folk tycker och tänker. Man ska vara ärlig mot sig själv det lönar sig i slutänden även om det är jobbigt just för tillfället..

Kärleken ser inte med ögonen utan med själen!


kväll



Idag har jag varit i skolan sen vid lunch åkte jag till tandläkaren och det var mindre kul men det gick bra. Nu är jag hemma och har just ätit lite, ska på träning halv 6. känns skönt!
tankar bara springer runt i mitt huvud, förstår inte själv hur jag orkar tänka så mycket som jag faktiskt gör på allt och ingenting..
jag vill ha sommar nuu, vintern är den mysigaste på året men också den kallaste tiden på året! :)
puss på er <3


2010.



JAG VILL HA SOMMAR NU!!!!!! :)


Josefine Blomberg <3



Gumman du är ju helt sjukt underbar! tiden med dig har varit toppen, att vi kommit varandra så nära nu är ju jätte mysigt, vi har roligt tillsammans! Skolan känns skit, hatar den verkligen men att träffa dig är ju alltid toppen eller "helt vilt" som jag brukar säga haha! absoluuuuuuuuut, Detta är börjar på ett oändligt kapitel i livet, Jag älskar dig finfin och jag ställer upp till 100 % så som du ställer upp för mig! jag är glad att du hjälpt mig så mycket nu under den senaste månaden eller vad det nu är när jag haft det så jobbigt, har alltid kunnat prata ut med dig och du har verkligen fått mig att inse att det kasnke inte alltid är värt det, fast jag är TRÖÖÖÖG jag vet!? ..
Nyår med er tjejer var helt underbart fantastiskt, hoppas vi gör om det snart igen..
i´m så happy that i found you baby!! <3 puss på dig!


vad ska man säga...


and you know it!!


godnatt.



Tänkte gå och lägga mig i sängen nu, har tränat tills 21:00 och sen ätit och duschat, är ganska trött!!
Dagen har varit bra men gått väldigt sakta, men så är det ju ibland, det jobbiga är att det bara är tisdag! :o
Imoron börjar jag halv 9 och slutar halv 4 sen har jag träning klockan 5 till kvart i 7.
Skicka gärna ett sms om ni inte har någonting att göra, jag är typ alltid vaken om inte annat så vaknar jag (a)
Jag skriver när jag kommit till skolan imorgon, ha en toppen kväll och hoppas ni sover gott!

På tal om ingenting så satt jag och tänkte på dig och mig Lisa, vi måste ta igen det vi missat! Båtresan med dig 2008 var det mysigaste jag gjort någongång och att jag fick vara med just dig, gjorde allt så himla toppen, och för att inte prata om Mallorca, jag har sådana underbara tider ihop med dig.. jag kommer alltid bära det med mig!
Jag älskar dig min bäste vän, idag imorgon föralltid.
http://www.youtube.com/watch?v=3bogsqyHQuU



Glöm igår, lev för idag och be för imorgon!
Pussss <3



trööööött!!!



Sitter på sista lektionen nu, UF. just nu håller vi på med marknadsföring och jag är dö trött, somnade 45 min!
Jag slutar halv 4 och sen måste jag hem för att jag har träning halv 7 till 9.. kommer nog somna tidigt ikväll, Helt vilt! :) <3
skriver mer när jag kommer hem.


miss..




Sitter i skolan på Svenska lektion, men det ända tänker på är dig och att jag vill är hem och krypa ner med dig!!
Tomt utan dig, men vi ses snart.

http://www.youtube.com/watch?v=NN4owxIbE3k


måndag



Idag blev det att gå till skolan, slutade halv 12 men josefine hade en lektion till så jag väntade i skolan och sen åkte vi tillsammans hem till henne. Sen gick vi till Stephanie och myste lite.. Nu ligger vi hemma hos jossan och tittar på tv och är inne på datorn lite, men ska snart åka hem!
skriver lite senare.. <3


RSS 2.0