sov sött.


sitter i sängen just nu och kollar förlängningen på hockey finalen! hur kul och spännande som helst, jag blir nog inte så långvarig måste sova är helt slut! jag sover typ inte på veckodagarna och knappt på helgerna för då har man så mycket planerat, åhhhhh! men imorgon ska jag sova sen bär det av till norrtälje och vara med några godingar!! :) men jag skriver mer imorgon, godnatt puss på alla sötnosar!! <3


låten säger allt!



http://www.youtube.com/watch?v=3bogsqyHQuU


looov



sitter nu denna söndagskväll och funderar på vad jag ska göra.. några förslag?
jag ska iallafall bada nu, har spelat match.. vi vann 34-19 gjorde 3 mål (spelar kant, så att alla som inte vet, vet det nu så att ni inte tycker man är dålig liksom) så det gick ganska bra för min del.. helgen har varit helt underbar tack så mycket för allt, det var betydelsefullt!! skriver om jag hittar på någonting :)
puss och kram <3


..

tänk vad bra man kan må ibland!


jaaa



Dom tre musketörerna jag snackar med på skype just nu! :) sååååå kul.. <33333333


bebboo


jag sitter och tänker på min underbara älskade vän jeanina, eller iochförsig så snackar jag med henne just nu , helt underbart, fast även danne och joshua :)..
Jeanina jag älskar dig mest av allt och det vet du!! du betyder så sjukt mycket, och jag kommer alltid ställa upp för dig i vått och torrt, idag imorgon föralltid.. jag lyssnar alltid och det vet du, vet hur du haft det och hur du har det men mig kommer du alltid ha vid din sida! I miss you! <3<3<3


det blir mys iallafall!


ändrade planer, fick just veta att jag ska umgås med underbara Malin ikväll en stund, :) underbart!


LOOOOOOOOOV!



Kom hem för någon timme sedan skönt med lov nu äntligen! jag har precis plockat ur och i diskmaskinen och satt på en tvättmaskin och nu sitter jag i soffan och tittar på tv och äter lite lantchips, Mums!! ikväll blir det nog att vaara hemma om ingenting händer och om någon vill hitta på någonting isåfall är det bara att höra av sig!
Tar hand om våran lilla vackra vovve just nu, som varit hos frisören i morse och blivit super tjusig! :)

Mamma och Pappa är ju på begravning och tar farväl av en fin vän till dom, vila i frid!! (därför är jag hemma nu)


fredag innan lov, underbart!



Sitter i skolan på Engelska B lektion ska snart fika lite med andra klassen och vår idrottslärare som ska ta mamma ledighet! sen blir det organisation och ledarskap, vi ska gå igenom provet till efter lovet sen så måste jag skynda mig hem, för mamma och pappa ska på begravning och jag måste ta hand om hunden så länge,sen vet jag inet riktigt vad jag ska göra, men vi ser vad kvällen bjuder på, vad ska ni hitta på?
Nu måste ajg göra någonting (a) .. skriver mer sen,
Puss och kram <3


jaa.. suck!



jag sitter här och tänker på dig
Mina känslor säger mig att jag saknar dig
Jag vet att jag var en idiot
Jag vill be om ursäkt
men jag vet inte hur

Mitt hjärta är en gåta
med så många delar
men när du kommer tillbaka
 kommer det att vara fullständig

du vet att du älskar mig
Jag vet att jag älskar dig
så du kommer strax tillbaka
och ge mig en chans..
 
Puss och kram! godnatt<3


matematik B



Sitter på matematik nu och ska ha ett litet prov, pluggar lite innan när jag får se att tony irving skrivit om mig och mamma i sin blogg, den lilla tvisten mellan oss igår!! haha
http://tony.letsdance.tv4.se/
Jag är den trevliga tjejen och sen är det min mamma (a) hahaha. stört skön kan knappt stava, och han får det att låta som att han inte gjort någonting, han skrev allt mamma sa men inte vad han själv sa, tillexempel: Gamla jävla kärring! herregud.<3


sova



(lägger enbart upp detta inlägg för att marcus ville det) ..
Godnatt sov gott alla sötnosar! Puss och kram <3


stress?



skönt allt känns när det är över inget mer stress men vi kom hem sent igår och idag så måste sova rätt tidigt.. När mässan sen var klar idag så skulle allt tillbaka till skolan och då skulle mamma hjälpa till, så kommer tony irving och börjar skrika på mamma och säger att vi står i vägen för ingången till hans dansskola och att hon är en jävla kärring och mamma lackar s****! haha han gjorde så vi fick parkeringsböter det räcker väll liksom, han är så himla oförskämd! .. Usch fhyy och blä! men imorgon blir det skolan iallafall och sen hem och sen träning sen SOVA!!! är så trött nu för tiden, så himla mycket att göra!! men att stå på UF mässan var riktigt kul.. någonting man kommer ha med sig hela livet!

Puss och kram, nyp i rumpan! <3


stockholmsmässan



Idag har vi stått på älvsjö/stockholmsmässan, det har gått ganska bra segt i starten men sedan kom vi igång, kul att se vad alla har att komma med faktiskt! det var ganska mycket folk ikväll men inet så farligt imorgon blir det nog betydligt mycket mer, då kommer alla skolor, företag familjer etc. ska sätta igång med att baka nu så att vi har så att det räcker imorgon! skriver mer ikväll innan jag går och lägger mig! Puss och kram <3


klaaaaaar


Nu ligger jag i sängen och har precis duschat! Kakan blev super bra och allt är klart inför imorgon, det blev en rätt stressig kväll trots allt men nu nrä allt är klart så känns det bra igen.. Nu vill jag bara att mässan ska vara över (a).. men a dags att sova nu om jag ska orka imorgon, ska vara i skolan halv 9 och slutar 20:00 på kvällen, riktigt lång dag! Godnatt sötnosar, puss och kram <3


lugn söndagkväll



SÅ himla bra jobbat idag flickor, helt underbart att vinna, 29-18 mot polisen!
Ikväll måste jag fixa slutspurten med allting inför imorgon, så ikväll blir det till att vara hemma och ta det lugnt, josefine kanske skulle komma förbi och hjälpa till om hon kom hit pga alla tåg och sådär. haha detta väder är ju helt vilt :o ..
Puss och kram! <3


hur?!

Kan inte beskriva hur ont det gör, vet inte hur jag ska bära mig åt för att visa eller säga till dig hur det ligger till för att det ska betyda någonting för dig, har du någonsin tänkt på dina fel dina tvister? alla göra fel, alla är mänskliga, alla kan förlåtas, alla förtjänar en andra chans! Det ända jag kan säga är förlåt, mer kan jag inte göra även om jag önskar jag kunde.. Önskar du bara kunde förstår hur jag egentligen mår just nu, inte ens jag själv förstår men jag försöker, varje dag som går att visa den person jag egentligen är, glad sprallig och posstiv, nu är allt tvärt om och det går ut över alla andra och det är inte riktigt meningen! hoppas ni förstår!!

Kvällen var iallafall bra, hade jätte trevligt dock tyckte jag inte filmen var sådär jätte bra! <3


världens bästa!



Du gör mina dagar älskling, jag älskar dig!

Idag har jag vart i skolan och sen skulle jag åka hem till jeanina men det tog mig 3 timmar sen har vi ätit mat och myst sen kom det öveer några, jätte kul hade vi! nu kom hem precis hem! Seriöst kan inte den här äckliga snön bara sluta komma nu, det räcker med det om är!
Imorgon blir det att vara med simon och sen baka kakor till UF mässan, *trött*
Skriver mer imorgon! Puss och kram alla älskade läsare



fredaaag är bäst!



(Bilden är inte så vacker men ger många minnen!)

Just nu sitter jag på Engelska B, 1 timme avklarad nu har vi rast och så är det en timme till, jippi!! I eftermiddag har vi organisation och ledarskap sen blir det hem ljuva hem :) .. skriver mer då.
Ps: det finns "vänner" som lovar och lovar men inte gör någoting, det är sorgligt! Men det finns även vänner som ställer upp och bryr sig när man behöver dom som mest, jag älskar er och ni vet vilka det är!










Louise Lundin

I miss you, I miss you everyday, it hurts!!


sant!


Sluta aldrig önska Sluta aldrig be Sluta aldrig hoppas Under kan ju ske


stress



Hej alla underbara älskade läsare! :)
Just nu sitter jag brevid finfin och skriver om stress, vart just precis klara och ska börja jobba med vårt UF som vi ska ställa ut på måndag, hoppas det går bra! Om en halvtimme är det äntligen lunch, är såååååå hungrig!
Puss och kram


en tanke



(bilden tagen 2006) 

för varje minut du är arg förlorar du 60 sekunder av glädje.
Så tänk igenom om det verkligen är värt att vara arg, när man förlorar glädje på samma gång!
Vissa gånger är man arg eller besviken på någon för att dom aldrig gör som dom lovat eller någonting och då går man omkring och hoppas och låter allt gå ut över någon annan, men frågan är om det är värt att kanske förlora en vän som bryr sig om en och som hör av sig och kolla hur det är eller om man ska ta vara på de när man har chansen och skita i den som skiter i mig!!? .. ibland är det svårt, men man måste göra det valet, och det är inte för någon annan än en själv!  


hemma igen



Nu är jag hemma igen och kakorna blev sådär, man kan ju inte vaara bra på allt liksom! (a).. ett tappert försökt gjorde vi iallafall gumman! just nu sitter jag och snackar med Jeanina på skype, och ska bege mig ut i köket och äta lite smarrig mat! men jag skriver mer senare ikväll!
Puss och kram <3


baka baka baka



Nu ska jag och josefine baka så söta kakor till UF- Mässan nästa vecka, får se hur detta slutar!! Hur mysigt som helst! <3 puss och kram 


herregud


simon sillen sellin, ingen är som du, så jävla skön.. Naturbegåvning!  miss you ♥


alla<3dag



Idag är det alla hjärtans dag, jag har ingenting bestämt :o får helt enkelt se var kvällen bjuder på! hoppas alla får en toppen dag! ni får ursäkta den dåliga uppdateringen men på helgen tänker man inte på bloggen så samma sätt som på veckodagarna! 

Du finns kvar men ändå inte.
Du kommer aldrig försvinna och bli en skugga.
Du finns inom mig men inte nära mig.
Minnena ler åt mig, de finns alltid kvar.
Vi reser nu i ensamheten men ändå tillsammans.

Kärlek till underbara läsare, puss och kram! ♥ 


frågor och svar


Ditt namn?
Louise Lundin
Födelseår? 1992
Hur Lång är du? 173 Cm.
Spelar du något instrument? nej
Dina första tankar när du vaknar? att jag ska sova när jag kommer hem
Vart befinner du dig just nu? i mitt rum.
Biter du på naglarna? nej, absolut inte
Vad har du för färg på Kallingarna/ trosor just nu? röda
Har du några husdjur? Hund
Är du singel? Ja
Vem är snyggast? Zac efron
Vem vet mest om dig? Mamma.
Vad vill du ha just nu? Godiiiis
Ditt mål i livet? Att lyckas
Rädd för? att bli gammal
Hur gammal är den äldsta person du kysst? Han var 18 jag var 14.
McDonalds eller Burgerking? McDonalds!
Sjunger du? ja det gör jag
Vad har du för skostorlek? 38/39
Vill du gifta dig? Ja och skaffa barn
Kommer du överens med dina föräldrar? Absolut
Skor du hade på dig idag? Svarta stövlar 
Vad sover du i? trosor.
Kläder du har på dig? svarta leggins, lila vitt linne, svart kofta
Favoritårstid?  sommaren.
Favoritmat och dryck? Santa fee, cola
Hur svarar du i telefonen hemma? hallå det är louise
Hur svarar du i mobilen? hallå det är louise
Sov du ensam inatt? Nej :)
Vad gjorde du kl 08 imorse? promenerade med pappa
Vad var det senaste någon sa till dig? vad gör du sötnos?
Druckit idag? cola
Vad är det för väder hos dig nu? tråkigt väder..
Godaste glassmaken? Melon.
Drömmer du mardrömmar? ibland.
Favoritklädsel? bekvänm
Favoritgodis? jätte svårt att baara säga en
Hur många kuddar sover du med? 8 st
Längtar du mest efter just nu? tills jag fyller 18 år
Vad luktar det nu om du sniffar lite? doft ljus
Saknar du någon just nu? Ja!
Snus eller cigaretter? inget av dom
Vill du ha barn? det är självklart att jag vill, dom är helt fantastiska
Längtar du till din nästa födelsedag? nej en födelsedag i taget
Är du blyg? Ibland
Tycker du om fester? stämningen, musiken och aa rent allmänt
Tycker folk du är snygg? ja, helt okej.
Har du Ringt någon idag? ja det har jag
Vad har du för planer till helgen? Inget får se vad den bjuder på!
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 18 års gräns.
En bra film? skicka vidare
Vem får en kram? mamma och pappa
Vem får en puss? Den som förtjänar en
Sprit, cider, vin eller öl? cider eller vin
Hund, råtta eller katt?  Hund
Tycker du om din pappa? jag älskar min pappa mest på hela jorden

bebiiiis påväg!!



Världens bästa svägerska är här och hälsar på ifrån Norge, hur mysigt som helst!
Vi vann matchen också, 28-21 bra start/avslutning på en lördag som denna! :)
Nu ska jag duscha och sen börja fixa mig, får se vad kvällem bjuder på!
Puss och kram!


lördag



Det var riktigt mysigt igår, hur bra som helst! Idag har jag varit uppe tidigt och varit ute med pappa och hunden på långpromenad i en timme för att vakna till för kl 15:00 har jag match i Täby, får se hur det går, viktig match att vinna, och hoppas vi är några stycken idag, nästan hela laget var ju sjuka i veckan som varit!
skriver mer när jag kommer hem!

PS: Jeanina och Josefine Wiebe, jag saknar er massor, vi får ses snart!!

kärlek till alla söta läsare<3


i love freeeeeedag!


Nu sitter vi på sista lektion, organisation och ledarskap skit segt men hoppas det går fort vi håller på med en SWOT analyas om hela John Bauer gymnasiet med Kim och Deborah! Ikväll blir det nog att ta det lugnt vara med en vän eller så. sen imorgon är det är Match i Täby, så det är upp tidigt som gäller. skriver mer när jag kommer hem :)
Puss och kram<3


hjärta!


Hjärtat är till för att dölja de känslor som gör ont och för att förtränga de känslor som egentligen
inte borde finnas där.
Hjärtat är en plats där saker och ting stannar, och det kan ingen ändra på.
Men ibland måste vi gå med, vad som än händer, händer!


tänk om



GE MIG S O M M A R !!!!


skönt



äntligen är jag klar med det jag skulle göra, :) så himla skönt.
Hoppas alla haft en underbar dag, jag har haft en ganska bra dag är dunder trött bara.. usch!
Men jag ska nog ut och köra lite med mamma nu men jag skriver när jag kommer in,
Puss och kram! <3


detta måste man verkligen ha ork till!?



PLUGGA PLUGGA PLUGGA!! *suck*


Estetisk Verksamhet



Sitter just nu på rast och äter kladdkaka, jätte gott (a)  men annars så målar jag tavlor på estetiskverksamhet, as bra (eller något)!! :')
Det blir ingen träning för min del idag, jag måste verkligen plugga! :/ tråkigt men sånt är livet..
Nu måste jag fortsätta, men skriver när jag kommer hem!
Puss och kram<3


torsdag


Hejsan alla älskade bloggläsare!! :)
Sitter nu i skolan och äter lite frukost och planerar inför UF mässan.. snart ska vi ha möte om inviduella val inför 3:an och sen är det lunch, i eftermiddag har vi Estetisk verksamhet sen efter skolan är det träning halv 6- halv 8, får dock se om jag ska gå jag mår inte så himla bra idag, jätte ont i huvudet.. :/
skriver lite mer sen efter maten, måste bege mig uppåt.
Puss och kraam! <3


så är det



Mathias Berg, helt underbar människa! tack för allt du gjort, all hjälp med allting det betyder!
I miss you!



varför?



Tänk om allt kunde vara som det var när man var liten, enkelt!

  • Man kunde alltid glömma och förlåta
  • Skratta åt allt
  • Vara med vem som helst, alla fick vara med!
  • Man skapade sitt liv, vänner, vad man ville göra!

Det var så mycket man kunde göra som inte kanske går lika bra, snabbt eller ens är möjligt idag!
Alla är mänskliga och alla gör vi fel, men låt inte felen hända allt för många gånger för då kommer ingen orka någonting mer, håll dina vänner som är värda att behålla väldigt nära, ställ upp för varandra! 
Det handlar om att ge och ta, i vänskap och relationer!! Man väljer själv, ingen annan gör det åt en.


Sanning



Saninngen kommer alltid fram, oavsett om man undanhåller den väldigt länge!
Men varför måste man undanhålla saker och ting, var ärlig istället det lönar dig alltid, och även om det sårar så är man ju faktiskt hellre ledsen av sanningen än glad av lögner och om man då blir så förstörd av det så ska man bara ta dag för dag och se vart man kommer och hamnar, för hämnd brukar bara falla tillbaka på en själv så det är inte ens lönt att lägga ner tid på, man mår bara dåligt själv! jag har själv varit där och det är verkligen bara att lägga ner tid på ingenting, lyssna som sagt på hjärtat, lek inte med andras känslor det blir så fel för allt och alla, bättre att säga ifrån och säga vad man känner isåfall, det sista någon människa vill är att såra även om det känns bra för stunden så känns det inte så himla bra efter för från något håll kommer man alltid få ta skit för det man gjort förut!! Alla människor är precis lika mycket värda, ingen är mer än någon annan och alla människor kan förändras det ska man alltid komma ihåg när någon ber om en andra chans, det gäller nästan alla!


vad ska man göra för att det ska bli rätt?



Varför är det så att man alltid måste välja det ena eller det andra?
Vänner eller inte?
Tillsammans eller inte?
Göra någonting eller inte?
Din kille eller mig?
Är du med han/hon istället för mig så kan du dra. 
Etc.

Varför kan man inte få välja det som faktiskt känns bra för en själv, det är alltid så att man måste välja efter andras villkor och det tycker jag är fel. Som en riktig vän/partner ska man inte ens ställa kravet på att välja mellan sin partner och sin vän..
Man ska alltid lyssna på sitt hjärta, vad det vill vad det tycker och vad som känns bäst!
En riktig vän kommer förmodligen alltid att stanna kvar.
Puss och kram! <3


baby

Som sagt, som kanske några vet så ska jag bli faster i maj! jag längtar något enormt!
Världens stoltaste faster, det lovar jag.. första gång för mig så det är verkligen speciellt allting, ni vill jag bara att min bror med familj ska flytta hem till Sverige (från Norge), inte så långt men det blir en bit i slutänden!

Puss och kram <3

(Nyinköpt dress till bebban!)




ja,ni!



Nu är jag hemma efter en jätte lång dag! kl 19:00-21:00 är det träning sen måste jag hem och duscha och plugga lite tror jag, jätte jobbigt men ett måste!! :/  Puss och kram! <3


UF



Nu på sista lektionen ska vi iväg till IKEA och handla till våran monter, älvsjömässan i februari!
pusss och kram


måndag nu igen *suck*



Helgerna går alldeles för fort, :/ men denna helg var riktigt lyckad!
puss och kram <3


fantastiskt!


gumman
det var en helt magisk dag, att vi hann med så mycket under dom här timmarna, det var ju typ år sedan vi sågs, jag är så lycklig!! som du skrev i din blogg gumman, två starkare än en, det håller ja verkligen med om! jag har verkligen saknat dig, och oss vi har ju så himla roligt tillsammans! (och sebastian såklart) .. du är så himla skön vännen tack för en jätte bra dag, våran vänskap kommer aldrig att dö ut, det var år sedan vi såga nu och det var samma som innan det blev så, det känns jätte tryggt, men nu får vi hålla i detta!
Jag älskar dig <3


jessidejess! :)

love you hun!! <3


mysigt


(sötaste ever!!)

jag slutade tidigt idag så jag bestämde mig för att träffa underbaraste jessika hemma hos sebastian.. vi har tagot oss en fika och nu åkte sebastian till skolan så jag och jessika ska åka och handla mat för att tillaga den senare ikväll, jag har saknat er massor ska ni vet!
Önskar er all lycka och det vet ni, du är menade för varandra!
Skriver lite senare ikväll när jag kommer hem, puss på er!! <3


älskvärd



Hur snygga är inte vi? hahah, underbar kväll älskling! <333


godnatt



nu tänkte jag sova men jag skriver jag mer imorgon! hoppas alla sover sött :'D
Puss och kram <3


söndag redan



Jag vill ha S O M M A R!!!
Gårdagen vart väldigt lyckad, jätte roligt hade vi tack för det!! men idag kände man att man kanske hade haft lite fööööör roligt, (a) .. hade match idag, det gick sådär menmen, ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, kanske att jag skulle träfa malin en stund ikväll, titta en film eller något annat mysigt!! :)
Imorgon är det skola igen, helgerna går alldeles för fort, blääääääää! 
Puss och kram! <3


tagga!!



Taggar inför kvällens höjdpunkt, jessicas och patricias partyyy!! ikväll gäller det..
För övrigt så har jag precis duschat och ska börja fixa mig, och imorgon är det match, kommer bli en toppen helg, puss på er alla sötnosar! <3


;)

FÖRSTA
Riktiga förälskelse:
Viktor Sjöberg
Begravning: Morfars
Piercing/tatuering: naveln

SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng: Jeanina Wennersten
Såg dig gråta: Jeanina Wennersten
Fick dig att gråta: Jeanina Wennersten (något positivt, snällt var anledningen)
Du gick på bio med: jeanina, markus, adam, seb, christian, maxi
Du gick på stan med: Josefing Blomberg
Skällde på dig: Marcus Ewertsson
Skickade ett e-mail till dig:

HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det? Ja det har jag
Bråkat med ditt husdjur? Ja, när hon vill leka
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? ja..

DE SENASTE 72 TIMMARNA HAR JAG
Gråtit: ja
Köpt någonting: Smink
Varit sjuk: snuvig och jätte ont i ryggen
Sjungit: Ja självklart
Sagt "jag älskar dig": Japp
Velat säga till några att du älskar dem: Jo det har jag väll
Träffat någon ny person: Ja
Saknat någon: ja, sakna gör man ju nästan hela tiden
Kramat någon: ja
Kysst någon: nej


fredaaag igen! :D



ska nu har organisation och ledarska, jag orkar inte!!! vill hem, det är ju som sagt fredag.. mycket att fixa inför den! Kram på er <3


vet inte!



simon sellin, du är ju som du är.. underbar vän!
Första kapitlet på ett oändligt kapitel, tack för allt du gör hela tiden! du pysen, får mig alltid att skratta när jag är ledsen..


jadu..



Vad ska man göra när allt känns svårt? jobbigt? och meninglöst?.. kan någon tala om det för mig!!

Nu sitter jag på sista lektionen för dagen, Estetisk versamhet sen ska jag hem och sen har jag träning, skriver mer när jag kommer hem! puss och kram


Mmm


Hjärtat är till för att dölja de känslor som gör ont och för att förtränga de känslor som egentligen inte borde finnas där. Hjärtat är en plats där saker och ting stannar, och det kan ingen ändra på


bästavänner


(jätte jätte jätte gammal bild, men den betyder fortfarande)

Jag älskar er mest, ni är mitt allt erika och lisa, utan er funkar inte jag. Om ni försvinner så försvinner jag. Ni är mina bästa vänner och det är jag väldigt glad/stolt över att få ha er som mina bästa vänner. Ni är älskad av alla men ingen älskar er så mycket som jag älskar gör. Det går inte att beskriva med ord. Ni har en speciell plats i mitt hjärta, ni är min andra halva! Ni är mitt allt. jag vet inte hur jag skulle klara mig utan er, ni hjälper mig jämt, ni finns alltid där och stöttar mig när jag mår som sämst. Och jag kommer alltid finnas här för er det spelar ingen roll vart jag är, jag kommer.. Ingen slår våra minnen mina älskade vänner. Det finns redan så många efter alla våra år som man aldrig vill eller kommer att glömma. Dem kommer alltid finnas i mitt hjärta precis som ni. Lova mig att vi alltid kommer att vara bästa vänner, för det kan jag lungt lova er.

slutat!



Kom till skolan imorse och fick veta att vi inte hade någon lärare, det sög men vi satt kvar i skolan och gjorde lite rester, nu ska vi snart åka till stan och fixa tröjor till UF-Mässan och sen så ska jag och jossan kolla på klännings tills på lördag, börjar bli lite smått taggad... LÄNGTAR!!
skriver lite senare, puss & kram


Finfin..



Jag älskar dig Josefine Blomberg!


RSS 2.0